Vil du blogge for Oslo Middelalderfestival?

Under følger en liten oppfordring fra Oslo Middelalderfestival!

Oslo Middelalderfestival ønsker at nettsiden vår skal bli en ressurs for folk som interesserer seg for middelalderhistorie. For å oppnå dette ønsker vi å invitere noen gode gjestebloggere som har kunnskap på feltet.

I utgangspunktet har festivalen fokus på middelalderen i Norge,(1066-1500) tematisk tar vi spesifikt tak i perioden 1100-1400, men også europeisk middelalderstoff er av interesse. (ca.500-1500).

Et typisk blogginnlegg vi kunne ønske oss er et innlegg på maks 500 ord, gjerne med billedmateriale i tillegg med en maks pikselbredde på 960, men det er viktig for nedlastingstiden på nettsiden at filstørrelsen på vilder ikke overskrider 500 kb. (Bilder kan enkellt krympes med Photoshop, Pixelmator, eller lignende programvare)

Når det gjelder valg av emner ønsker vi å være ganske åpne. Det kan være nye funn som er gjort, ny forskning, omhandle mennesker som jobber med middelalderrelaterte saker, handle om historisk håndverk, musikk, teaterformer i middelalderen, mattadisjoner, linjer trukket fra middelalderen og frrem til i dag, myter og legender etc.

I tillegg til å være et sted å legge ut bloginnlegg, ønsker vi også å ha en ressursside, der vi samler lenker på gode nettsider om middelalderen i Norge og Europa.

Våre nettsider har ca. 20.000 treff i året, men disse treffene er ganske sesongbetont, siden festivalen arrangeres en gang i året.

Vi håper med dette å utvide nettsidene våre, til ikke kun å omhandle festivalen, men også være et sted for middelalderinteresserte året gjennom.

Send en e-post til: oslomiddelalderfestival@gmail.com

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s