Derfor spiser vi marsipan i påsken – Godt.no

Marsipanegg, marsipankyllinger, og marsipanstenger. Vi hiver i oss enorme mengder hvert år – men vet du egentlig hvorfor?

Les mer her: Derfor spiser vi marsipan i påsken – Godt.no

FORMBAR: Det finnes kokebøker som beskriver nitidig dekorerte marsipanfigurer fra store, flotte banketter på middelalderen. Kanskje de også lagde dekorative marsipanfrukter? Foto: Geir Otto Johansen/VG (Linket fra godt.no)
FORMBAR: Det finnes kokebøker som beskriver nitidig dekorerte marsipanfigurer fra store, flotte banketter på middelalderen. Kanskje de også lagde dekorative marsipanfrukter? Foto: Geir Otto Johansen/VG (Linket fra godt.no)

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s